2013-05-15 09:34:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - legyen nyugodt

Napi horoszkóp május 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy bizonyos probléma egy ideje megnehezíti az ön életét. Persze, mivel a baj nem jár egyedül, ez a probléma is bokrosodik. A gyökerét kellene megtalálni, és ott kezelni a bajt. Ma ehhez váratlan segítséget kaphat a kedvesétől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Mint mindig, ma is egyszerre akar több dologgal foglalkozni. Pedig azt is megtehetné, hogy ma nem csinál semmit, csak hagyja, hogy megtörténjenek a dolgok. Ja, hogy ehhez ki kellene engedni a gyeplőt a kezéből? Úgy is lehet…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma legyen nagyon óvatos a közlekedésben. A Hold álmodozóvá és figyelmetlenné teheti. Az is lehet, hogy épp az éjszakai álmatlanság miatt válik kalandozóvá figyelme. Az érzelmek elöntik, és felkavarják. Ne vezessen könnyezve!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az élet úgy látszik, játékos kedvében van: ma mintha kifejezetten önnel packázna a sorsa. Ma épp egy olyan embert vet ön elé, akivel már rég leszámolt az életében, és akivel remélte, hogy soha nem kell találkoznia. Ma mégis.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön hajlamos arra, hogy a pénzt és az érzelmeket összekapcsolja. Ne vegye sértésnek, mert ezzel sokan vannak így. A státusz is nagy jelentőséggel bír az életében. De most olyan érzelmek kavarhatják fel, amik mindezt felülírják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Feszültségekkel terhes lehet a mai napja. Úgy érzi, a változó világ pillanatról pillanatra új kihívásokat állít ön elé, amiknek csak nehezen tud megfelelni. A rugalmasságot kellene leginkább gyakorolnia. Testileg is, lelkileg is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kellemesen alakulnak kapcsolatai: sok barátja van, és mindig számíthat a segítségükre. Csak arra is ügyeljen, hogy ez kölcsönös legyen. Hallja meg azt is, ha valaki öntől vár támaszt. Még akkor is, ha esetleg nem mondja ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szerelmi élete némiképp zavarossá válhat: különösen, ha maga sem tudja eldönteni, hogy kalandot, vagy tartós kapcsolatot akar. És a legkülönösebb, hogy amit a legkönnyedebb kalandnak vélt, az válhat a legerősebb kötelékké.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Vajon eléggé szereti önt a társa? Ha azt érzi, hogy folytonos szurkálódásainak ön a célpontja, és már kevesebb örömet talál a vele való együttlétben, mint bánatot, akkor hozza ezt a tudomására! Talán észre sem veszi, mit művel.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Legyen nyugodt, korántsem arról van szó, hogy ma mindenki önt akarja bosszantani. Csak valahogy összejöttek a dolgok. De bízzon jó sorsában: délutánra kisimul minden. Az arcvonásai is. Főleg, ha elmegy kozmetikushoz: jó nap ez erre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Rengeteg ötlete van mostanában, és ezt a kreativitást vétek is lenne visszafogni. Végre írja is le az ötleteit, sőt, lásson neki a megvalósításuknak. Mindig csak az első néhány lépés a nehéz, utána már menni fog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem kellene minden apró sérelmén felbosszantania magát. Az idők sajnos a kelleténél is változékonyabbak, de különösen a felsőbb hatalmakkal szemben nem jó kimutatnia a bosszankodását. Sajnos itt csak maga húzhatja a rövidebbet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: